Ketnet Zone geopend in Plopsaland De Panne

Onlangs opende in Plopsaland De Panne een volledig vernieuwde Ketnet Zone. Hiervoor werden de twee attracties uit de zone in een nieuw kleedje gestopt. Zo werd Viktor’s Race  #LikeMe Coaster en kaatje zoekt Eendje werd getransformeerd in TikTak.

 

Bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen sinds kort de volledig vernieuwde Ketnet zone ontdekken. Kaatje moest plaatsmaken voor programma’s #LikeMe en TikTak. Toch verdween ze niet volledig, enkele huisjes en personages van de achtbaan Victors Race en Kaatje zoekt eendje kregen een ander plekje in de zone.

Nieuw zijn de TikTak bootjes, waarbij je voortaan doorheen scenes vaart uit deze meer dan bekende kinderreeks.

 

De achtbaan van de zone werd omgedoopt tot #LikeMe Coaster. De achtbaan kreeg na heel wat jaren een overdekte wachtrij die in het teken staat van de school uit de serie en het treintje kreeg opnieuw een nieuwe look.

 

Foto’s: Hendrik Maes – Themeparkfreaks.eu