Fotoalbums Turkije: Land of Legends Theme Park – februari 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Tim, Jos, Lennert en Laura trokken er in februari op uit richting de badplaats Antalya dat in het zomerseizoen een van de belangrijkste toeristische hotspots is in Turkije. Wij gingen echter in het laagseizoen waardoor we geen overrompeling hadden aan de toeristen bezienswaardigheden, maar helaas ook niet altijd alles geopend was in de pretparken. We nemen jullie graag mee op onze reis.

 

Land of Legends Theme Park:

Land of Legends is een gigantisch groot shoppingcenter met bijhorende pretpark. De façade van Land of Legends, dat tevens ook een hotel is, is indrukwekkend en gigantisch groot. Achter de façade zijn er ontelbare kledingwinkels te vinden en andere kraampjes, bars en restaurants. Wie nog verder doorloopt komt uit bij het pretpark Land of Legends Theme Park.

Dit pretpark opende de deuren in 2016 en heeft een heleboel attracties waaronder 4 achtbanen. De grootste achtbanen zijn de Mack Rides Flash Hyper Coaster die een snelheid behaald van 115 km/u en 61 meter hoog is en Typhoon Coaster, de Intamin Water Coaster die 43 meter hoog is en een snelheid behaalt van 86 km/u. Verder mag de familieachtbaan van Gerstlauer zeker niet vergeten worden, dit is dezelfde lay-out als Cobra des Amun Ra in het Duitse Belantis en Dragon Fly in het Nederlandse Duinrell, met andere woorden een zeer fijne familieachtbaan dus. Tot slot sluiten we nog af met de kinderachtbaan Race Coaster van SBF Visa Group.