De Öcher-Frühjahrsbend komt er weer aan in Aken

De Öcher-Frühjahrsbend van Aachen (Aken) vindt dit jaar plaats van 16 april tot en met 2 mei. Op deze kermis kan je weer tal van attracties ontdekken, waaronder 14 van het type grootvermaak. Voor de achtbaanliefhebbers zijn er twee exemplaren present.

 

Eindelijk weer Öcher-Frühjahrsbend in Aachen (Aken). Deze kermis lokt elk jaar honderdduizenden bezoekers naar de Bendplatz. Wie een goedkoop dagje wil beleven kan dat op woensdag. Tijdens deze familiedag geldt een korting van 50% op alle attracties. Op vrijdag is er dan weer Ladies Night. Vanaf 19u krijgen alle dames 50% korting op alle attracties. De laatste maandag van de kermis wordt afgesloten met een groots vuurwerk.

 

Belangrijkste attracties

Aprés Ski – Falcker (Funhouse)

Super Automatic Scooter – Loosen (botsauto’s)

Beach Party – Milz (Music Express)

Breakdance Nr1 – Dreher (Break Dance)

Colossos – Göbel (reuzenrad)

Crazy Jungle – Luxem (Family Coaster)

Crazy Mouse – Janssen (Spinning Wild Mouse)

Fighter – Bruch (Booster)

Geisterstadt – Fellerhof (spookhuis)

Kristal Pallast – Sturm (spiegelpaleis)

Shake & Roll – Schäfer (Roll Over)

Sky Glider – Ordelmann (Star Flyer)

Time Machine – Luxem (Roller Ball)

X-Factor – Deinert (Freak Out)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen: Öcher Bend, Kermisland