Vernieuwde boomstamattractie krijgt vorm in Toverland

Toverland is momenteel volop bezig met grote werkzaamheden aan de boomstamattractie Expedition Zork. Deze attractie wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Momenteel werkt men volop aan het aanbrengen van rotsstructuren en het planten van nieuw groen.

 

De laatste jaren werd hal 2 in Toverland omgedoopt tot themagebied Wunderwald, waarbij enkele attracties van naam en uiterlijk veranderden. Dit jaar wordt de boomstamattractie Expedition Zork stevig onder handen genomen.

In Expedition Zork stappen bezoekers vanaf dit seizoen in een transportsysteem dat bedacht werd door uitvinder Maximus Müller om op zoek te gaan naar het mythische wezen Zork. Tijdens deze expeditie komen de bezoekers erachter of Zork het gevreesde monster uit de volksverhalen is of dat het gaat over een misbegrepen mythisch wezen.

 

De werkzaamheden zijn volop bezig. De vernieuwde Expedition Zork zal dit voorjaar geopend worden.

Bron en foto’s:Toverland