Plopsa Nights op de zeedijk in De Panne

Plopsaland De Panne organiseert dit jaar voor de allereerste keer de Plopsa Nights. Is samenwerking met de gemeente De Panne zal je op verschillende data kunnen genieten van het langste laser- en lichtspektakel. De show zal doorgaan op de zeedijk van De Panne.

 

In de Panne werd op zaterdag 5 maart de allereerste editie van de Plopsa Nights georganiseerd. Op de zeedijk van De Panne kon men genieten van het langste laser- en lichtspektakel van het land. Met ondersteuning van enkele bekende Studio 100-deuntjes duurde het spektakel een uur. Daarnaast zijn er ook meet & greet-momenten met enkele figuren uit het park.

De Plopsa Nights zijn onderdeel van het lichtspektakel Lumen. Er zijn op verschillende data lichtshows te zien. De overige shows van Plopsa gaan door op 2, 9 en 16 april. Op deze zaterdagen in de Paasvakantie start het spektakel om 21u op de zeedijk van De Panne.

 

Bron & foto: Plopsaland De Panne