Immer wieder sonntags verhuist van Europa-Park naar Rulantica

Het populaire muziekprogramma Immer wieder sonntags dat opgenomen werd in een arena binnen Europa-Park krijgt een nieuwe locatie naast het waterpark Rulantica. Hiermee maakt het park opnieuw meer plaats voor een nieuwe themazone met achtbaan.

 

Vanaf 12 juni 2022 zal het populaire muziekprogramma Immer wieder sonntags opgenomen worden vanop een nieuwe locatie naast het waterpark Rulantica. Hiervoor ging de bouw van een nieuwe arena van start. De nieuwe arena zal plaats gaan bieden aan 2000 toeschouwers.

Op de oude locatie van de showarena zal een nieuwe themazone ontstaan, met als blikvanger een gloednieuwe achtbaan. Hoewel niks officieel bevestigd is, zou het gaan om een doorontwikkeling van het Big Dipper model.

Bron en foto’s: Europa-Park