Hersheypark creëert nieuwe themazone rond Boomerang-achtbaan

Het Amerikaanse pretpark Hersheypark zal dit jaar haar Boomerang-achtbaan een volledig nieuw thema en een nieuwe naam geven. Maar dat is niet alles, rond de achtbaan ontstaat een nieuw themagebied, waarin ook plaats is voor een nieuwe attractie.

 

 

In 2022 zal de in 1991 geopende Sidewinder omgedoopt worden tot Jolly Rancher Remix. Bij de naamsverandering hoort ook een compleet nieuw thema. De achtbaan zal opvallende nieuwe kleuren krijgen en tijdens de rit ga je voortaan doorheen een tunnel met licht- en rookeffecten.

 

Jolly Rancher Remix is een zogenaamde Boomerang-achtbaan, gebouwd door Vekoma. De baan is 285 meter lang en 35,5 meter hoog. Tijdens de rit bereikt de trein een maximumsnelheid van 75,6 km/u.

 

Op de plaats ter hoogte van de Cobraroll van de achtbaan zal eveneens een nieuwe attractie geopend worden in de vorm van een NebulaZ, gebouwd door Zamperla. Deze attractie zal de naam Mix’d Flavored krijgen.

 

 

Bron en foto’s: Hersheypark