Drie nieuwe praalwagens in Parade Europa-Park

In het Duitse Europa-Park werden drie nieuwe praalwagens in gebruik genomen voor de dagelijkse parade die door het park trekt. De drie wagens hebben elk een verschillend thema. Zo is er ook een praalwagen komen die in het teken staat van het waterpark Rulantica. De parade kreeg de naam Ed’s Adventure Parade. 

 

In Europa-Park ging onlangs een nieuwe parade in premiere met drie nieuwe praalwagens. De wagens zijn een nieuwe toevoeging voor de parade die dagelijks doorheen het park trekt. Zo kreeg onder andere het waterpark Rulantica een eigen wagen. Op deze wagen zien we onder andere Snorri, de mascotte van het waterpark, pronken. Ook de piraten uit de attractie Piraten in Batavia kregen hun eigen wagen. Daarnaast is ook Leonardo Da Vinci te zien zijn in de parade, want er is ook een wagen te bewonderen in het teken van de attractie Volo da Vinci. Deze monorail geeft bezoekers het gevoel dat ze kunnen vliegen dankzij een attractie van deze Italiaanse uitvinder.

 

Bron & foto’s: Europa-Park