Drayton Manor stelt nieuw themagebied Vikings voor

Drayton Manor breidt in 2022 uit met een nieuw Vikings-themagebied. In het nieuwe themagebied komen vier attracties, waarvan drie exemplaren gloednieuw zijn. Tevens wordt een achtbaan in een nieuw thema gegoten en komt er een restaurant.

 

Naast het meer in het park van Drayton Manor zal dit jaar het nieuwe themagebied Vikings openen. De grootste nieuwe attractie voor dit gebied wordt Thor. Het gaat hier om een zogenaamde Disk’O Coaster van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Als tweede nieuwigheid opent Loki, eveneens een attractie van Zamperla, ditmaal in de vorm van een NebulaZ.

De derde nieuwigheid is de manege Sleipnir, een paardjesbaan die de jongere bezoekers als doelgroep heeft. Kinderen zullen op deze paardjes zogezegd een opleiding krijgen, om de attractie te verlaten als een machtige God.

Tenslotte wordt de achtbaan Buffalo Mountain Coaster omgedoopt tot Jormundgandr. Deze achtbaan opende in 1987 en werd gebouwd door Zamperla. De baan is van het type Powered Coaster.

 

Wie van alle Vikingavonturen honger krijgt kan terecht restaurant Walhalla. Dit krijgt een rustieke inrichting met houten banken en een brandende barbecueplek.

Tevens zullen er in het hotel enkele kamers volledig in een Vikingjasje gestopt worden.

 

Bron en foto’s: Drayton Manor