Traumland auf der Bärenhöhle opent Zierer vrijevaltoren

Het Duitse pretpark Traumland auf der Bärenhöhle zal dit jaar een nieuwe attractie openen. De nieuwigheid zal voor thrill zorgen, maar toch op een familiale manier. Er komt namelijk een vrijevaltoren van Zierer naar het park.

 

In Traumland auf der Bärenhöhle opent dit jaar een nieuwe vrijevaltoren. Deze toren vervangt een ouder exemplaar dat het park verlaat. De Bienenturn, een vrijevaltoren gebouwd door SBF Visa Group welke een bijenthema had, wordt namelijk deze winter verwijderd.

 

De nieuwe vrijevaltoren krijgt als thema de bever. De toren zelf zal eruitzien als een grote boomstam. De attractie wordt geleverd door het Duitse bedrijf Zierer. Bezoekers zullen hierin omhoog en omlaag gaan terwijl ze rondjes draaien. De toren zal een hoogte hebben van 12 meter.

 

Bron en foto: Traumland auf der Bärenhöhle