Pairi Daiza opent nieuw Thais restaurant

Pairi Daiza heeft een nieuw restaurant geopend in het park. Het restaurant kreeg de naam Thai Gourmet en biedt zoals de naam al doet vermoeden Thaise gerechten aan. Thai Gourmet biedt eten aan in een all-you-can-eat concept, aan de hand van een koud en een warm buffet.

 

Het Waalse dierenpark Pairi Daiza is het seizoen gestart met de opening van een nieuw buffetrestaurant. Dit restaurant bevindt zich in het reptielenhuis Mersus Emergo, dit is het grote schip dat je terugvindt in het park. Bezoekers die daar willen eten kunnen zich verwachten aan een all-you-can-eat buffet, met een warme en koude kant.

Het park waarschuwt alvast dat het gaat om Thaise, authentieke keuken. Met andere woorden, pittige gerechten. In de prijs voor het buffet zit frisdrank, wijn, bier en koffie inbegrepen. Als het weer het toelaat kunnen bezoekers plaatsnemen op het enorme buitenterras bovenop het schip. Vandaar heeft u een prachtig zicht op ‘The Land of Origins’ en ‘Southern Cape’.

Het restaurant is omringd door reptielen, waardoor gasten hun eten kunnen nuttigen in een echte jungle sfeer. Dieren zoals slangen en schildpadden zullen dus altijd dicht in de buurt zijn. Het reptielenhuis Mersus Emergo is een schip dat een walvisvaarder moet voorstellen en herbergt een opvangcentrum voor reptielen en amfibieën. Zo werden er in 2021 nog 623 reptielen opgevangen door het handelen van de Pairi Daiza Foundation. 

Bron & foto’s: Pairi Daiza