Opnames voor film in Wildlands

In de Nederlandse dierentuin Wildlands zijn er opnames gemaakt voor een film. Het betreft een film uit de Slijmfilm-reeks, een populaire filmreeks in Nederland. De vorige twee films uit de reeks waren heel erg populair. Wildlands is alvast het decor voor de derde en laatste film uit de reeks.

 

Wildlands, een Nederlandse dierentuin, is het decor van een Nederlandse kinderfilm. De kinderfilm is het derde en laatste deel uit de Slijmfilm-reeks. Dit is een populaire filmreeks uit Nederland. In de eerste film vonden kinderen het fijn om slijm te maken, dit tegen de zin van een grote speelgoedfabrikant. Die zorgde voor een antislijmcampagne waardoor het slijm verboden werd. De ondertussen derde film zal verder breien aan het verhaal uit de vorige 2 films want nu zal er belangrijk ingrediënt opraken waardoor er geen slijm meer gemaakt zal kunnen worden. De hoofdrolspeler Indy gaat samen haar vrienden de wereld rond reizen om het slijm te redden. Wildlands zal voor een groot deel het decor zijn van de film die geregisseerd wordt door Martijn Smits.

 

Bron & foto’s: Wildlands