Ontdek: onride Hurricane Roller Coaster in Suzhou Amusement Land Forest World

In het Chinese pretpark Suzhou Amusement Land Forest World is de nieuwe gelanceerde achtbaan van Mack Rides klaar om de eerste gasten te ontvangen. Na de eerste beelden van testritten meer dan een maand geleden is er nu ook een eerste onride video van de achtbaan online verschenen.

 

De nieuwe achtbaan zal Hurricane Roller Coaster gaan heten. Volgens Mack Rides wordt het de snelste gelanceerde achtbaan tot nu door hen ontworpen. Op de onride beelden van het park is nu goed de volledige lay-out van de baan te zien.

 

 

De enorme top hat die meteen in het oog springt is 62 meter hoog. De maximale snelheid zal meer dan 100 km/u bedragen. Verder heeft Hurricane Roller Coaster maar liefst vijf inversies, met als blikvanger een enorme looping. Daarnaast bevat de rit een zero-g roll, een immelmann en een cobra roll.

Suzhou Paradise Forest World is een recent pretpark dat in 2020 haar deuren voor het eerst opende. Voordien bestond het park op een andere plek, zo’n vijf kilometer ten noorden van de huidige locatie. Alle vijf de achtbanen uit het voormalige park werden verwijderd en zijn niet mee verhuisd naar de nieuwe vestiging. In plaats daarvan bezit Forest World nu twee achtbanen van de Chinese fabrikant Golden Horse: een Spinning Coaster en een unieke nieuwe generatie Tilt Coaster. Hurricane Roller Coaster wordt de derde achtbaan van het park.

Wanneer de eerste gasten een ritje kunnen maken op het nieuwe gevaarte en tot nu toe onduidelijk.

 

Bron: Rollercoasterdream