Nieuwe achtbaan voor Zatorland

Zatorland, een bescheiden pretpark in Polen, zal bij de start van het komende pretparkseizoen een nieuwe achtbaan openen. De achtbaan wordt een Big Apple Coaster, een type bekend van de kermis.

 

In Zatorland wordt dit jaar een nieuwe achtbaan geopend. Dit bescheiden Poolse pretpark zal hiermee twee achtbanen in haar aanbod hebben. De nieuwe achtbaan zal een Big Apple Coaster van Pinfari worden. Deze achtbanen zijn vooral bekend van de kermis en richten zich voornamelijk op kinderen. De baan krijgt de naam RobalCoasterem, wat vrij vertaald insectencoaster betekent. De andere achtbaan in het park is eveneens een kinderachtbaan die bekend is van de kermis.

Zatorland is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in Zator. Deze stad herbergt naast Zatorland nog een pretpark en dat is natuurlijk Energylandia. De achtbaan zal terechtkomen in het insectengebied van het park. In dit gebied worden dit jaar ook enkele nieuwe animatronics van insecten geplaatst.

 

Bron & foto’s: Zatorland