Freizeit-Land Geiselwind geeft 33-jarige attractie een make-over

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind gaat het thema veranderen van haar 33 jaar oude attractie Fränkische Weinfahrt. Hier hoort ook een nieuwe naam en nieuwe themamuziek bij. Het park kondigde reeds eerder al aan om ook een nieuwe achtbaan te openen.

 

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind is ondertussen al vijf jaar in handen van eigenaars die ieder jaar opnieuw heel wat investeringen doorvoeren. Zo komen er voortdurend nieuwe attracties bij of zijn er steeds wel ergens opknapwerken aan de gang. Dit jaar krijgt de 33 jaar oude attractie Fränkische Weinfahrt een nieuw jasje aangemeten. Deze koffiekopjesmolen werd gebouwd door Mack Rides en zal haar klassiek wijnvatenthema nu omruilen voor een steampunkthema. De koffiekopjes zullen voortaan door het leven gaan als Uhrwerk. De soundtrack van de attractie zal voorzien worden door ImaScore.

 

Nieuwe achtbaan

Naast de vernieuwing van de koffiekopjes staat er ook een nieuwe achtbaan op de planning. Deze zal de naam Taka Waka krijgen, wat menig pretparkfan deed denken aan Tiki Waka uit het Belgische Walibi-park. Wat voor type deze achtbaan wordt is voorlopig niet bekend.

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind