Fotoalbum: Mandoria – September 2021

Themeparkfreaks Timothy en Tristan brachten een bezoek aan het gloednieuwe indoorpretpark Mandoria. Het park richt zich voornamelijk op de iets jongere kinderen, maar toch kon het duo hier 2 sfeervolle credits scoren. De eerste, genaamd Merkant, is een custom Bob coaster van Gerstlauer. De 2de credit is een spinning coaster van de SBF Visa Group, deze draait zijn rondjes in volledige duisternis en luistert naar de naam Mroczny Dwor. Naast deze 2 achtbanen biedt het park nog heel wat meer attracties zoals een Kontiki in de vorm van een piratenschip, botsauto’s, een funhouse, heel wat draaimolens en veel meer. Neem zeker ook eens een kijkje in de glazen doolhof. Wij raakten alvast de weg meerdere malen kwijt, maar eenmaal je de uitgang gevonden hebt, wacht je een mooie scene.