Fotoalbum: Deense ontdekking in Djurs Sommerland

Niet ver van het Deense Aarhus bevindt zich Djurs Sommerland. Een pretpark dat een mooi aanbod aan verschillende attracties heeft.

Verschillende achtbanen verwelkomen de credithunters, en de andere liefhebbers ook natuurlijk, voor een leuk ritje. Echte aanraders zijn twee Intamin-coasters. Piraten is een snelle coaster vol airtimemomenten en leuke onverwachte bochten.
Juvelen is een coaster met quads als treintjes die je tot twee keer toe lanceert voor een pittige, maar toch familiale rit met een grote herhalingswaarde.

Voor de kleinsten is er ook een leuke coaster voorzien.

Voor wie nog iets anders wil, geen paniek. Het aanbod in dit park is heel compleet met onder andere een zeer krachtige Giant Frisbee, een leuke droptoren, een nostalgische zweefmolen en nog veel meer.

Wie ‘s middags honger heeft kan terecht in een van de vele horecapuntjes. Wil je je een echte Deen voelen? Neem dan je eigen BBQ vlees mee en geniet van een ware barbecue die je zelf bedient op een van de picknickweides.

Themeparkfreak Matthieu en zijn vrouw Isabel maakten in augustus een rondreis door Denemarken en bezochten dan ook enkele pretparken. Djurs Sommerland mocht de spits afbijten!
Hierbij enkele foto’s van een spetterende dag!