Skyline Park kondigt twee nieuwe achtbanen aan voor 2022

Skyline Park vertelde onlangs al in 2022 enkele nieuwigheden te openen. Ondertussen werd bekend dat daar twee achtbanen bij zijn. Behalve de twee achtbanen zal er ook een derde nieuwe attractie geopend worden. Verder zal een andere attractie, die ondertussen meer dan 20 jaar oud is, sluiten.

 

Drie nieuwe attracties, dat is wat we in 2022 mogen verwachten in het Duitse pretpark Skyline Park. De eerste wordt een familiale achtbaan vergelijkbaar met de rollercoaster Kids Spin, maar dan zonder draaiende bakjes en langer. Deze achtbaan zal de 20 jaar oude Bobkartbahn Bob Racing vervangen die het park verlaat.

 

Ook de tweede nieuwe attractie wordt een achtbaan. Welke het precies zal worden verteld het park momenteel nog niet, maar ze zou naar verluidt best groot worden.

Over de derde nieuwe attractie is enkel de locatie bekend. Deze zal namelijk de plek innemen van de Booster attractie Sky Circle. Deze verhuist binnen het park, naar de locatie waar de laatste twee seizoenen de vrijevaltoren Sky Fall te vinden was.

 

70 meter hoge achtbaan:

De twee nieuwe aangekondigde achtbanen staan los van een tweede Spike Coaster die momenteel wordt getest in het park alsook van de 70 meter hoge achtbaan die aangekondigd is tegen 2024. Op deze manier blijft het park, net zoals de voorgaande jaren, fors investeren in verschillende nieuwe attracties.

 

Bron: Skyfans, Parkerlebnis

Foto: Bob Van Dyck – Themeparkfreaks