Six Flags Magic Mountain lanceert pay-per-ride opties

Het in Amerika gelegen Six Flags Magic Mountain heeft aangekondigd dat ze vanaf nu een pay-per-ride optie aanbieden op vier van de populairste achtbanen van het park. Op deze manier kan je betalend voorsteken.

 

De Pay-Per-Ride Flash Pass, zoals de optie zal heten is een antwoord op Disneyland, dat sinds kort ook betalend voorsteken aanbiedt voor wie dit wil.
In Disneyland biedt de Genie+-functie een voorsteekoptie aan op negentien attracties, de prijs hiervoor varieert tussen de zeven en twintig dollar per attractie. De Flash Pass zal tussen de vijf en vijfentwintig dollar per persoon kosten. Hiervoor kan je een Skip-The-Line doen, op bepaalde dagen, op West Coast Racers, Twisted Colossus, Full Throttle en Goliath.Twisted Colossus en West Coast Racers zullen 12 dollar per person per coaster kosten, Full Throttle en Goliath 14 dollar.

Bezoekers kunnen de pas makkelijk aanvragen via hun smartphone door aan de ingang van de attractie een QR code te scannen, waarna ze de gewenste tijd van hun bezoek kunnen selecteren. Dit systeem is te vergelijken met het systeem dat Walibi Holland de laatste jaren toepaste met de Virtual Queue.

De passen kunnen op ieder moment van de dag aangekocht worden en treden in werking vanaf 15u00 in de namiddag. Opgelet, het aanbod van de passen is beperkt in aanbod! Wie een gewone fast pass wil kopen kan dit nog steeds. Voor een prijs variërend tussen 80 en 180 dollar kan je op een twintigtal attracties sneller instappen.

De nieuwe Skip-The-Line Flash Pass werd voor het eerst in gebruik genomen op maandag 17 januari.

 

 

Bron: OCRegister