Rasti Land wil verblijfsaccommodatie bouwen

Het Duitse pretpark Rasti Land is van plan om de volgende jaren een hotel en een vakantiepark te openen. Ook zouden er staanplaatsen komen voor caravans en mobilhomes. De bouwplannen kregen alvast groen licht van de lokale politiek.

 

Rasti Land, een pretpark in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gaat de komende jaren verschillende verblijfsaccommodaties bouwen want ze willen een meerdaagse bestemming worden. Zo zouden er plannen zijn voor een hotel, een vakantiepark en staanplaatsen voor campers.

De overnachtingen die er zullen worden aangeboden, zullen zich vooral richten op gezinnen met kinderen. Zo zal er een breed scala aan speelmogelijkheden zijn en kunnen de gasten zich amuseren met één van de vele activiteiten zoals een touwparcours, minigolfbaan en een overdekte waterspeeltuin. Rasti Land zal ook een zelfbedieningsrestaurant bouwen zodat gasten ook buiten de openingsuren kunnen eten. Daarnaast zal er ook een kiosk en verschillende barbecueplaatsen op het terrein aanwezig zijn.

In verschillende bouwfasen zal het park maar liefst 124 vakantiehuizen, 40 hotelkamers en 228 parkeerplaatsen bouwen. Opvallend is dat Rasti Land net zoals Erlebnispark Tripsdrill ook boomhutten zal aanbieden als vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zullen net zoals de andere vakantiehuizen voorzien worden van dezelfde luxe maar dan hoog boven de grond. De lokale politiek heeft de plannen alvast goedgekeurd.

 

Bron: Themepark Central

Foto: Facebook Rasti Land