Jumanji The Adventure in Gardaland opent in april

De nieuwe darkride in het Italiaanse pretpark Gardaland zal openen op zaterdag 2 april. Deze darkride neemt bezoekers van het park mee in de wereld van de filmfranchise Jumanji. Onlangs werden ook de voertuigen voorgesteld in een filmpje op de sociale media van het park.

 

Het Italiaanse pretpark Gardaland heeft de openingsdatum van hun nieuwe attractie, Jumanji The Adventure, bekendgemaakt. Op zaterdag 2 april zal deze darkride openen en dus de eerste bezoekers van het park transporteren naar de wereld van Jumanji. Bezoekers zullen zo langs 12 spectaculaire en heel dramatische scènes passeren die geïnspireerd zijn op de gelijknamige filmfranchise van Sony Pictures. Denk maar aan jungle vol met gevaarlijke dieren en andere obstakels. Het wordt een race tegen de klok om een kostbaar juweel terug te brengen naar de tempel en Jumanji te redden.

Gardaland stelde onlangs via een filmpje op hun sociale media de voertuigen voor waarin bezoekers plaats zullen nemen. Het  multi-motion voertuig lijkt op een off-road voertuig, gebaseerd op de 4×4 uit de films. De voertuigen zullen kunnen draaien en anticiperen op de obstakels die je tijdens de rit tegenkomt. In totaal zullen er 12 voertuigen in de attractie aanwezig zijn met elk een capaciteit van 6 personen, waardoor bijna 1.000 mensen per uur kunnen worden vervoerd. Als je de rekensom maakt betekent dat je ongeveer 4,5 minuut in de attractie aanwezig zal zijn.

 

 

 

De darkride zal een heleboel animatronics huisvesten waaronder een enorm nijlpaard, enge spinnen en een brullende stenen reus. Eerder schreven we ook al een artikel over de gigantische animatronics die in de maak zijn voor deze attractie. De attractie komt op de plek waar vroeger de darkride Ramses il Risveglio stond.

 

Bron & foto’s: Gardaland