Fraispertuis City sluit Bumperbootjes en plant nieuwe attracties

Het Franse pretpark Fraispertuis City maakte bekend afscheid te nemen van haar attractie Les Bumpers. Bij deze attractie nam je plaats in een bootje waarmee je tegen elkaar kon botsen. Het park beloofde alvast dat er iets nieuws in de plaats zal komen.

 

Les Bumpers verlaat na 26 het Franse pretpark Fraispertuis City. De attractie moet plaats maken voor een nieuwigheid die in 2022 opengaat. Wat het wordt, heeft Fraispertuis City nog niet bekendgemaakt.

“Een attractie vervangen is altijd een moeilijke keuze en vooral omdat we weten hoe erg de Bumpers werden gewaardeerd door een deel van onze bezoekers”, laat het park weten. Men vertelde ook dat de beslissing genomen werd door te luisteren naar de bezoekers die deze attractie lawaaierig vonden en ecologisch niet meer verantwoord. Door de benzinemotortjes op de bootjes klaagde men ook over de geur hiervan.

In de toekomst hoopt het park ook een nieuwe achtbaan te openen, al zal deze hoogstwaarschijnlijk niet voor dit jaar zijn. Dat vertelde de directie in een interview met de fansite van het park. De nieuwe achtbaan moet een mix worden van de intensiteit van de achtbaan Timber Drop en het familiale karakter van de achtbaan Grand Canyon. Wanneer of waar deze achtbaan zal komen blijft momenteel nog afwachten.

 

Bron en foto’: Fraispertuis City