Fotoalbum: Wildlands Adventure Zoo Emmen – september 2021

Themeparkfreaks Bob, Jonathan en Jasper mochten eind september mee gaan genieten van de vijfde verjaardag die dat weekend gevierd werd in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor de gelegenheid werden de bezoekers getrakteerd op live muziek, lekkere donuts in verschillende kleurtjes en vooral een leuke dag tussen de dieren. Het park is een niet typische dierentuin, aangezien er veel ingezet wordt op een totale ervaring. Zo waan je je in de themagebieden werkelijk in een andere wereld, waarin je ook attracties kan ontdekken zoals de duellerende achtbaan Tweestryd, het boottochtje Rimbula River en de Jeep safaritocht Serenga Safari.

Door Center Parcs Parc Sandur kregen we ook een overnachting aangeboden in een van de bungalows die het park rijk is. Dit huisje was net als andere huisjes gelegen naast een vijver die doorheen het hele park loopt en was voorzien van alle comfort dat we ons maar konden wensen. Zo bevatte het huisje onder andere een heerlijke sauna. Bij het park kan je ook een plons wagen in het zwembad of gezellig een drankje drinken in de gezellige bar. In Center Parcs Parc Sandur kan je ook voordeeltickets kopen voor Wildlands Adventure Zoo Emmen.