Treintje geplaatst op nieuwe achtbaan Djurs Sommerland

Het Deense pretpark Djurs Sommerland is bezig met de bouw van het themagebied Dinosaurusland. Dit nieuwe gebied krijgt als blikvanger de achtbaan T-Rex Family Coaster, enkele dagen geleden werd het treintje op de achtbaan geplaatst.

 

Het Deense pretpark Djurs Sommerland zal in 2022 het nieuwe themagebied Dinosaurusland openen. Dit gebied vervangt de gesloten attractie Jungle Safari. In het gebied vinden we in 2022 onder andere de powered achtbaan T-Rex Family Coaster. De bouw van het gebied lijkt voorspoedig te verlopen, waardoor onlangs het treintje op de rails geplaatst werd.

 

Dinosaurusland zal 25 dinosaurussen bevatten en drie nieuwe attracties. Naast de 400 meter lange familieachtbaan is er nog de Dino Xpedtion te vinden, waar je alle dinosaurussen goed zal kunnen zien. Verder wordt er een dinosaurusspeeltuin gebouwd waar je oude dinosaurusbotten zal kunnen terugvinden.

 

De ontwikkeling van het volledige project kan je hier bekijken.

 

Bron en foto: Djurs Sommerland