Beekse Bergen start met wederopbouw centrumgebouw

In juni vernietigde een hevige brand het hoofd- en centrumgebouw van het vakantiepark Beekse Bergen. Ondertussen is Safaripark de Beekse Bergen gestart met de werderopbouw van een nieuw centrumgebouw.

 

De Beekse Bergen, een safari- en vakantiepark in Nederland, werd in juni getroffen door een vernietigende brand, ontstaan door een gaslek. Het centrumgebouw van het vakantiepark was volledig verwoest waardoor het gebouw opnieuw moet worden opgebouwd. De werken hiervoor zijn enkele weken geleden gestart. Het gebouw komt op dezelfde plek als het vorige gebouw maar zal er wel anders komen uit te zien.

Het nieuwe gebouw zal opgebouwd worden rond drie verschillende thema’s: strand, natuur en water. Deze thema’s zal je kunnen terugvinden in de verschillende ruimtes. Net zoals vroeger zal je er de supermarkt, het restaurant, de snackbar, het zwembad en een verhuurbalie (voor fietsen en boten) terugvinden. In het nieuwe gebouw zal je ook enkele nieuwe ruimtes aantreffen zoals een animatieruimte, een indoorspeeltuin en multifunctionele zaal. Uiteraard wordt er ook een receptie gebouwd.

Het vakantiepark kiest voor lichte ruimtes met een moderne receptie, dit alles gemaakt met veel natuurlijke elementen. Het zwembad zal ten opzichte van vroeger logischer worden ingedeeld waardoor er meer met de ruimte gedaan kan worden. Het wordt een serieuze upgrade, want naast de glijbaan zal er nu ook een deel zijn met stroomversnelling, een kinderbad en een apart zwembad om baantjes te trekken zijn. Het nieuwe gebouw zal naar verwachting nog voor de zomer in gebruik genomen worden.

Bron & Foto: Beekse Bergen