Symbolische eerstesteenlegging Jumanji attractie in Gardaland

Onlangs werd de symbolische eerste steen gelegd voor de nieuwe darkride Jumanji – The Adventure in het Italiaanse pretpark Gardaland. Deze attractie heeft een prijskaartje van 20 miljoen euro en wordt gebouw in het gebouw van de voormalige darkride Ramses il Risveglio.

 

Gardaland opent volgend jaar een gloednieuwe attractie. De interactieve darkride zal in het teken staan van de film Jumanji en wordt uniek in de wereld. Het park investeert maar liefst 20 miljoen euro in deze nieuwkomer, meteen een recordbedrag voor Gardaland.

 

Bezoekers zullen bij Jumanji – The Adventure plaatsnemen in een voertuig in de vorm van een jeep en op pad gaan door de jungle van Jumanji waarbij ze het moeten opnemen tegen gevaarlijke dieren, obstakels moeten ontwijken en een stenen reus verslaan. Het wordt een race tegen de tijd waarbij ze een kostbaar juweel moeten terugbrengen naar haar heiligdom en zo de wereld redden.

 

Bron en foto: Gardaland