Peppa Pig Theme Park maakt openingsdatum bekend

Volgend jaar zal het Legoland Florida Resort uitbreiden met een derde park. Het nieuwe attractiepark zal volledig in het teken staan van het varken Peppa en haar vriendjes.


Het Legoland Florida Resort heeft reeds een pret- en een waterpark in het gekende Legothema. Daar komt in 2022 een derde park bij. Met het Peppa Pig Theme Park zal er voor de eerste keer een volledig themapark gewijd worden aan het biggetje, in plaats van slechts een themagebied in een reeds bestaand park.

 

Het nieuwe park zal de deuren openen op 24 februari 2022. Als je online een kaartje koopt leg je 30,99 Amerikaanse dollar neer. Een ticket voor twee dagen, in combinatie met het Legoland-park, kost 134,99 dollar. Voor zij die ook het waterpark op een derde dag willen meepikken zal er nog eens 25 dollar extra moeten neergelegd worden. Het Peppa Pig Theme Park zal bestaan uit zes mechanische attracties, met als blikvanger de Daddy Pig’s Roller Coaster, en zes speelzones. De achtbaan werd gebouwd door Zamperla en heeft zwoel een lancering als een lifthill.

Voor het eerst krijgt Peppa Pig een volledig eigen pretpark. In Europa kan het varkentje al ontdekt worden in aparte themagebieden van Heide Park (Duitsland), Paultons Park (Verenigd Koninkrijk) en Gardaland (Italië).