Oude Log Flume Jaderpark krijgt nieuw leven op de kermis

Het Duitse pret- en dierenpark Jaderpark opende dit seizoen de nieuwe Log Flume Okavango River. Deze Log Flume werd gebouwd door Hafema en betekende ook dat het park haar oude boomstamattractie te koop stelde. Ondertussen wordt deze volledig opgeknapt om later over de kermis te reizen.

 

Jaderpark opende met Okavango River een gloednieuwe Log Flume, gebouwd door Hafema, die de oude moest vervangen. Deze werd gebouwd in een Afrikaans gebied van 10.000 vierkante meter met veel oog voor aankleding en beleving. Dit betekende echter ook het einde van de oude boomstamattractie.

 

Nieuw leven voor oudje

Van 1991 tot 1996 reisde deze Log Flume al over de kermis als Wildwasser 1 onder Heitmann-Schneider. Nadien kwam de attractie in Jaderpark terecht, waar ze vorig jaar op pensioen leek te gaan. Toch zal dit oudje een nieuw leven krijgen en opnieuw het kermiscircuit opgaan. Ditmaal is het exploitant Laurence Blume die er mee zal gaan reizen. Deze winter wordt de attractie volledig opgeknapt en vanaf 2022 zal ze door het leven gaan als Jim & Jasper’s Wild Wasser.

 

Bron en foto’s: Wild Wasser Blume