Nieuw funhouse Après-Ski Party in première gegaan op Nederlandse kermissen

Tijdens de kermis van Hilversum is er een nieuwe attractie in première gegaan op de Nederlandse kermissen. Het gaat om een nieuwe funhouse van de familie Meijer uit Apeldoorn die de naam Après-Ski Party heeft gekregen. Er zit ook een wereldprimeur verstopt in de attractie.

 

Police Departement van de exploitanten Koevoets en De Vries is niet de enige nieuwe funhouse die dit jaar in première ging in Nederland. Ook Martin Meijer junior pakt uit met een gloednieuwe attractie van dit type. De attractie heeft de naam Après-Ski Party en ging onlangs in première op de kermis van Hilversum.

Met Après-Ski Party brengt Martin Meijer junior het ultieme wintersportvakantiegevoel naar de kermissen. De nieuwe funhouse is erg groot en telt maar liefst 5 verdiepingen. Wat de funhouse zo speciaal maakt is dat dit de eerste funhouse ter wereld is met een dubbele glijbaan.

Het Italiaanse bedrijf Gosetto stond de afgelopen maanden in voor de bouw van de attractie. Deze wordt vervoerd over 3 transporten, waarvan er 2 geïntegreerd zijn in de attractie. Après-Ski Party is 26 meter lang, 14 meter hoog en 7,5 meter diep.

Na de kermis van Hilversum had de attractie moeten verhuizen naar de Mega Kermis in Amsterdam, maar helaas werd dit evenement omwille van corona afgelast. De Après-Ski Party zal wel aanwezig zijn op Winter Wunderland in Hoppegarten nabij Berlijn. Dat evenement loopt van 22 november 2021 tot en met 2 januari 2022.

 

 

Bron en foto: Après-Ski Party