Kermis Rouen verwent opnieuw haar bezoekers

In Rouen gaat opnieuw de Foire Saint Romain door. Langs de oevers van de Seine kan je er opnieuw genieten van het reusachtige aanbod aan attracties. Deze kermis is alvast de tweede grootste kermis van de regio. Enkel de Foire Du Trône in Parijs doet beter.

 

Vele tientallen attracties, gokkramen en eetstanden wachten je enthousiast op. Geniet van een wilde rit op de prachtig gethematiseerde Top-Spin, laat je heen en weer zwieren op een van de Eclipse-, of Booster-attracties, griezel in een van de spookhuizen of zoek je een weg door de hindernissen van een van de gethematiseerde Funhouses. Ook voor de achtbaanliefhebbers, of credithunters, is er een groot aanbod. Er staan maar liefst negen achtbanen. De ene natuurlijk al wat groter dan de andere.

Wie het rustig wil houden kan terecht op een van de familieachtbanen. Wie het iets wilder wilt kan op de Wilde Muis terecht, of genieten van een wild ritje op de reusachtige achtbaan met de toepasselijke naam “King”.

De Foire Saint Romain staat nog tot en met 21 november in Rouen. Tip: als je zo ver wilt rijden om deze kermis te bezoeken, dan boek je best een overnachting in Rouen zodat je ook een dag of twee kan genieten van deze stad en haar (wijde) omgeving.

Themeparkfreak Matthieu trok alvast met zijn vrouw een weekendje naar Rouen en pikte ’s avonds deze gigantische kermis mee. Het resultaat van zijn bezoek kan je terugvinden in dit fotoalbum.