Fotoalbums: Cartoon Park, Luna Park Rome & Family Park – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Cartoon Park

Cartoon Park is een klein pretparkje in Rome met een kleine aangedreven achtbaan die de naam Fantasy Roller heeft. Andere attracties zijn een binnenspeeltuin, kinderzweefmolen en een carrousel.

Luna Park Rome

Luna Park in Rome heeft een achtbaan met de naam 5 Velocita, het is een soort Grand Canyon coaster. Andere attracties zijn onder andere een draaimolen, reuzenradje, treintje, botsauto’s, carrousel, vrijevaltorentje en trampolines.

Family Park

Family Park in Rome is volledig gericht op kinderen. Het heeft een aangedreven achtbaan met de naam Speedy Bruco. Daarnaast is er ook een vrijevaltoren, zweefmolen en botsauto’s.