Fotoalbum: Toverland – Halloween 2021

Na het missen van enkele edities door de coronapandemie trokken de Themeparkfreaks opnieuw naar het Halloweenevenement in Toverland. Het park ligt er overdag vredig bij, waarvan we gebruik maakten om ritjes te maken op de toppers als Feniks, Troy en Dwervelwind. We riskeerden zelfs een nat pak in Djengu River, vooraleer we met de kleinste telg van ons gezelschap het familievriendelijke Halloween gingen ontdekken. Voor de jongste bezoekers was er de Pumpkin Farm en zelfs twee mazes met Magisch Pompoendoolhof en het iets engere Dr. Fool’s Mansion. Een hapje eten deden we bij het Trick or Eat dinerbuffet.

Eens de zon begint te zakken kwam de echte horror tot leven. Vijf scarezones openden: Morgana’s Frozen Knights bezetten Avalon, het Ithaka gebied veranderde in DesTroy, de Shadows of the Sea namen het gebied rond Djengu River over. Ook het circus kwam tot leven in Cirque en tenslotte barstte een feestje los bij Fiesta de los Muertos.

Alsof de Scarezones al niet genoeg waren opende het park ook meerdere spookhuizen. In Maison de la Magie kwamen we terecht in een verbouwde schuur waar zwarte magie gedaan werd, moesten we op zoek naar een vermiste boswachter in Fear The Woods, schrokken we van tot leven gekomen poppen in The Dollhouse, wandelden we door een eng bos in The Witches Forest en zochten we onze uitweg uit het Labyrint: 20 Years of Fear doolhof.