Fotoalbum: Mirabilandia – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Mirabilandia is een van de grootste pretparken in Italië met een zeer fijn rollercoasteraanbod. Gasten kunnen hier genieten van de B&M Inverted Coaster Katun, de Intamin Launch Coaster iSpeed of de Intamin Water Coaster Divertical. Naast deze drie toppers opende in 2019 de dubbele achtbaan Desmo Race, twee Spike Coasters van Maurer Rides waarbij de bezoekers zelf de snelheid kunnen bepalen. Andere achtbanen vinden we er nog met de Möbius coaster Master Thai, de powered coaster Rexplorer, de wilde muis achtbaan Gold Digger en de kinderachtbaan Leprotto Express. Het park heeft ook verschillende leuke waterattracties. Naast Divertical zijn er ook boomstammetjes, een rapid river, waterglijbanen, een zeer natte splash battle en de gigantische heerlijk natte spil water El Dorado Falls. Van uit het reuzenrad kan je dan weer mooie foto’s van het park maken!