Fotoalbum: Luna Park Ladispoli & Eden Park Rome

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Luna Park Ladispoli

Luna Park Ladispoli is een klein avondpretpark dat tot en met vorig jaar op een andere locatie in Ladispoli gelegen was. Naast de Big Apple achtbaan Suffer vind je er ook nog een tripride, botsauto’s, Tagada en een spookhuis terug.

Eden Park Rome

In Eden Park Rome vind je een Big Apple achtbaan met de naam Brucomela. Andere attracties in dit kleinschalige parkje zijn botsauto’s, een vrijevaltorentje, schommelschipje, mini Tagade, botsbootjes en een carrousel.