Bouwwerken nieuwe waterattractie Familypark vergevorderd

Het Oostenrijkse pretpark Familypark zal volgend jaar opnieuw uitbreiden met een nieuwe attractie. Hoewel het park zelf nog niets vertelde over welke attractie het zal worden, kan men aan de bouw ervan al meteen zeggen dat het gaat om een Log Flume.

 

In 2022 mogen bezoekers van het Oostenrijkse Familypark een nieuwe attractie verwelkomen. De nieuwe attractie wordt gebouwd op een groot gebied tussen de Edelsteinmine en de Traktorbahn, waarop voorheen verschillende dieren stonden. Ook al heeft het park nog geen officiële aankondiging gemaakt van de attractie, de bouwwerken zijn ondertussen al vergevorderd.

Intamin?

Op de bouwfoto’s zien we duidelijk dat het om een Log Flume gaat. De rit zal beginnen met een verticale lifthill, gevolgd door een snelle afdaling die eindigt met een splash. De bouwer van de attractie is mogelijk Intamin Amusement Rides. Waarom we dit denken? Als we de bouwfoto’s vergelijken met de technische fiche hieronder zien we enorm veel vergelijkingen.

 

Bron en foto’s: Martin E. van Familypark Neusiedlersee & Co, Intamin