Arno Heitmann pakt uit met nieuwe Musik-Express voor Duitse kermissen

De Duitse exploitant Arno Heitmann heeft een nieuwe attractie aangekocht. Het gaat om een zogenaamde Musik-Express die de oude vervangt. Het exemplaar werd gebouwd door een Italiaanse fabrikant en ging vorige maand in première.

 

De exploitant Arno Heitmann uit de Duitse stad Münster heeft onlangs uitgepakt met een nieuwe attractie. Het gaat om een Musik-Express die gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant Bertazzon en dus niet door Mack Rides die erg gekend is voor de bouw van dit type attractie.

De Musik-Express heeft de naam Disco Jet gekregen, net dezelfde naam dus als haar voorganger. De exploitant had namelijk al jarenlang een Musik-Express met de naam Disco Jet in handen maar verkocht deze voor een nieuw exemplaar.

 

De attractie werd in juni aangekondigd en ging in première op de herfstkermis van Rheda-Wiedenbrück die liep van 1 tot en met 4 oktober. Daarna was deze terug te vinden op de Herbstsend van Münster, deze kermis liep van 23 oktober tot en met 31 oktober.

 

 

Bronnen: disco-jet.de, kermisclub

 Foto: Jack’s kermispagina