Walibi Rhône-Alpes organiseert in oktober WAAAlloween

Van 2 oktober tot 7 november 2021 viert Walibi Rhône-Alpes Halloween, of zoals zij het noemen: WAAAlloween. Op deze dagen kan je griezelen in de spookhuizen en scarezones. Er wordt ook extra animatie voorzien voor de jonge bezoekers.

 

Van 2 oktober tot 7 november zal het Halloweenevenement van Walibi Rhône-Alpes weer de nodige creeps naar het park lokken. Enge wezens bezetten het park en spookhuizen, maar ook de jongere bezoekers krijgen de kans om te genieten van het kleurrijke seizoen vol pompoenen.

 

Spookhuizen

Alcatraz

Kan jij aan Alcatraz ontsnappen, het lijkt een onmogelijke opgave. Veroordeeld tot een verblijf in deze gevangenis moet je er zien te overleven.

Le Manoir Hanté

In dit landhuis wonen figuren uit de engste horrorfilms die je de daver op het lijf zullen jagen.

ClownZ’trofobie

In dit felgekleurde spookhuis kruip je in het hoofd van een gekke oude clown.

 

Scare zones

Campement de la Peur

De vriendelijke ogende inwoners van Canada hebben hun vrienden de houthakkers uitgenodigd. Het minste dat van hen gezegd kan worden, is dat ze niet erg open staan voor bezoekers. Ze hebben hun kamp opgezet in de Explorer Adventure zone en zullen niet rusten tot ze elke parkgast verrast hebben.

Vaudou City

De enge wezens die hier ronddwalen zijn op zoek naar jouw hersenen voor hun lunch, opgelet ze houden zeker niet van humor.

 

Animatie

Geweldige Halloween-schattenjacht

Zal de “voodoo”-geest je inspireren om de aanwijzingen in het park te vinden? Er liggen snoepjes voor het grijpen tot grote vreugde van ondeugende kinderen… (voor kinderen onder de 12 jaar)

Make-up workshop

Of je monstergebroed (monsterlijke kinderen) nu vermomd is of niet, er gaat niets boven make-up om hun transformatie te voltooien! (betalende activiteit voor kinderen tot 12 jaar)

 

Pompoenen uitsnijden

Hier kan je leren hoe je een pompoen uitsnijdt en er een gezichtje in maakt. Je vertrekt met een souvenir! (betaalde activiteit voor kinderen tot 12 jaar)

 

Shows

3D Cinema: Enge film

Dr Mystic Show: een show met als hoofdpersonage een enge dokter.

 

Nocturnes

Op 30 en 31 oktober en op 1 november blijft het park geopend tot 21u en vindt er een knallend vuurwerk plaats.

 

Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes