Toon Studio wordt Worlds of Pixar in Walt Disney Studios

Walt Disney Studios, het tweede park van het Disneyland Paris Resort, heeft een gebied van naam veranderd. Het vroegere “Toon Studio” is sinds 27 augustus van naam veranderd. De nieuwe naam van het gebied is “Worlds of Pixar” en is een logische stap voor het park want het gebied lag al vol met attracties die in het thema staan van enkele Pixar films.

 

Wie vanaf 27 augustus naar het “Walt Disney Studios” park in het “Disneyland Paris Resort” trok hoeft er niet meer te zoeken naar het gebied “Toon Studio”. Sinds 27 augustus gaat het gebied door het leven als “Worlds of Pixar”. Het vroegere Toon Studio telde al een heleboel verschillende attracties die in het teken stonden van enkele films van Pixar.

 

Zo liggen er een heleboel populaire attracties in het gebied, denk maar aan de darkride in het teken van “Ratatouille” of “Crush Coaster”, een spinning coaster die je meeneemt naar de wereld van “Finding Nemo” en “Finding Dora”. Uiteraard komt het gebied van “Toy Story” met al zijn attracties ook in het gebied terecht en behoren de 2 “Cars”-attracties waaronder het nieuwe “Cars Road Trip” ook tot “Worlds of Pixar”.

Bron: Actu Disneyland Paris & Website Disneyland Paris

Foto’s: Disneyland Paris