Nieuwe Efteling-theatershow beleeft première in Eindhoven

In het Parktheater in Eindhoven beleefde zondag de nieuwe theatershow van de Efteling een dolle première. Castleden Sebastiaan Frowijn en May Hollermann (bekend van o.a. Brugklas) boden bezoekers van het theater een bijzonder kijkje achter de schermen van attractiepark de Efteling. In zo’n 75 minuten kreeg het publiek een show vol humor, interactie en experimenten en beleefde een avontuur vol spanning en grappen.

 

May blikt terug op een geslaagde première: “Fantastisch om maar met twee castleden op de planken van het theater te staan. De energie in de zaal was geweldig, voor ons een bewijs dat deze theatervorm aansluit bij de doelgroep. Niets is wat het lijkt in de show en dat zorgt voor een groot avontuur. Ik kijk uit naar alle voorstellingen die nog gaan komen”.

Met De Grote Efteling Koekoek Show spreekt de Efteling vooral nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar aan. De zaal zat dan ook goed gevuld met families die benieuwd waren naar de interactieve voorstelling. De Grote Efteling Koekoek Show gaat tot en met mei 2022 op tournee langs Nederlandse en Belgische theaters.

EINDHOVEN – In het Parktheater is de premiere van ‘De Grote Efteling Koekoek theater Show’. FOTO EFTELING – LEVIN DEN BOER

 

 

De Grote Efteling Koekoekshow

Duimpjes omhoog, want bezoekers aan de voorstelling zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we zien al iets bijzonders op het toneel. Knoppen, hendels, beeldschermen…waar we natuurlijk niet aan komen. Toch?

Ben jij nieuwsgierig, houd je van een goeie grap en ben jij altijd in voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling. Een voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Je wordt er gewoon koekoek van!

 

Creatief team

Script: Jasper Verheugd i.s.m. Efteling

Regie: Jasper Verheugd

Artdirector: Robert-Jaap Jansen

Muziek: René Merkelbach

Decorontwerp: Joris van Veldhoven

Kostuumontwerp: Carla de Kroon

Lichtontwerp: Wim Dresens

Geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke

Technische productie: Jeroen Frijters

Creatief Conceptspecialist Entertainment: Sandra in ’t Groen

Productieleider: Reana Oppier

Casting team: Fay Muller, Romy ter Haar en Sven van den Berg

 

Waar en wanneer

De Grote Efteling Koekoek Show is tot en met mei 2022 te zien in 34 theaters in Nederland en 5 in België. Meer informatie op www.efteling.com/koekoek, actuele data en tijden vind je op de websites van de theaters.