Kolmården organiseert Horror Nights

Tussen 16 oktober en 7 november wordt Kolmården omgetoverd tot een gezellige maar ook enge plek voor het hele gezin met veel nieuwe belevenissen. Dit jaar belooft het park ook een engere Halloweenervaring dan ooit. Voor de jonge bezoekers zijn er ook spookvrije gebieden, zodat zij ook kunnen genieten.

 

Halloween voor het hele gezin

Het park is omgetoverd tot een gezellige plek en er is genoeg te doen voor het hele gezin. Ontdek nieuwe  werelden, ontmoet enge personages, waag je in de spookhuizen, geniet van de magische vuurshow, ontmoet Bamse en zijn vrienden en voel het kriebelen in je maag terwijl je de attracties berijdt. Natuurlijk kun je ook dieren uit alle hoeken van de wereld ontmoeten en een ritje maken op de wereldunieke Safari-kabelbaan.

 

Drakens labyrint – “Het Drakenlabyrinth” (nieuw)

Bij het oude kasteel in het bos woont de boze draak Hengill. In het doolhof heeft hij ongelooflijke schatten verborgen, maar niemand die zich in het doolhof heeft gewaagd is er ooit weer uitgekomen. Durf jij de doolhof in te gaan en op zoek te gaan naar de schat van de draak? Een ervaring voor de jonge bezoekers.

 

Kråkornas stig – “Het Kraaienpad” (nieuw)

De kraaienmeesteres heeft haar lakeien de opdracht gegeven om de elfen van het bos te vinden en te ontvoeren. Maar wat de Crow Mistress niet weet, is dat enkele spionnen uit Pumpania tussen de lakeien zijn binnengeslopen. Kun jij de spionnen helpen de elfen van de Crow Mistress te waarschuwen? Een ervaring voor de jonge bezoekers.

 

Dödsriket – “Het Dodenrijk”

Het dodenrijk werd duizenden jaren geleden gebruikt als begraafplaats voor de heersers van de veroordeelde koninkrijken. Een groep archeologen kwam hier om de graven op te graven, maar ze hadden geen idee dat er een vloek op het gebied rustte. Nu zijn de mummies tot leven gekomen en willen ze wraak!

 

Gravkammaren –“De grafkamer”

Het graf is de laatste rustplaats van farao Caesarion. Alle personen die het graf van Farao of de schatten in verband met het graf hebben aangeraakt, zijn kort daarna op de een of andere manier onverwachts overleden. Betreed de grafkamer, maar wees voorzichtig. Laat je hebzucht het niet overnemen.