Fotoalbum: Plopsaland De Panne (Halloween Scare Nights) – oktober 2021

Themeparkfreaks Hannelore en Gregory waren aanwezig op de allereerste Halloween Scare Nights van dit jaar in Plopsaland De Panne. Overdag konden ze genieten van de dino’s die door het park liepen en een battle hielden op het dorpsplein. Ook de vele attracties werden uitvoerig getest door de 2 freaks. ‘s Avonds toen de sfeer omsloeg kwamen er nog enkele andere Themeparkfreaks bij en besloten ze met z’n zessen naar de verschillende spookhuizen en scarezones te trekken. Zo genoten ze van het nieuwe spookhuis “The Tunnel en natuurlijk liepen ze ook eens door het “Freak Circus” en “Camping ‘t Zonnetje”. Als laatste gingen ze naar de scarezone “Lumberjack” waar ze enkele enge zombies met kettingzagen tegen het lijf liepen. De perfecte afsluiter vonden ze op een rit in het donker op The Ride to Happiness. Gregory vond tussen het schrikken door de tijd om enkele foto’s te nemen.