Fotoalbum: Parc Zoologique de Paris – september 2021

Onlangs bezochten Themeparkfreak Timothy en zijn gezelschap Parc Zoologique de Paris. Deze grote dierentuin is zeker eens een bezoekje waard als je in de Franse hoofdstad bent. Het is namelijk een onbekend pareltje. De grote rots zie je al van ver en torent hoog boven de skyline van de Zoo. Binnenin deze kolossale steenmassa vind je een heus labyrint vol aquaria en terraria. Neem zeker ook eens een kijkje op de grote savanne. Sluit je bezoek aan dit park af met een kijkje in de tropische serre. Hier bevinden zich heel wat speciale diersoorten waaronder zeekoeien, de Arapaima en tal van bijzondere apensoorten uit Madagaskar. De kids zullen ook zeker genieten van de educatieve zeeleeuwenvoorstelling. Geniet mee van de foto’s die Timothy ter plekke maakte.