Fotoalbum: Paperopolis & Luna Park Igea Marina

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Paperopolis

Paperopolis is een klein avondpretpark in Bellaria – Igea Marina. Het parkje heeft 1 achtbaan met de naam Dragon, een aangedreven kinderachtbaan dat hoogst waarschijnlijk door een Chinese fabrikant gebouwd is. Verder vind je hier nog botsboten, carrousel, kartbaan voor kinderen, minigolf, botsauto’s, een springkasteel en trampolines.

Luna Park Igea Marina

Luna Park in Bellaria – Igea Marina is een kleine avondkermis die letterlijk achter Paperopolis gelegen is. Je kan van het pretpark dus gewoon naar deze kermis toe wandelen. Je vindt er enkele attracties zoals glijbanen, trampolines, botsauto’s en een achtbaantje. Dit is een Big Apple achtbaan met de naam Brucomela.