Erlebnispark Tripsdrill organiseert voor Halloween de Schaurigen Altweibernächte

Erlebnispark Tripsdrill wordt in de laatste weken van het seizoen getooid in herfstkleuren. Oogstwagens, pompoenpiramides, houten vliegers in de bomen en vogelverschrikkers zorgen voor een kleurrijke sfeer in de nazomer. Het park blijft dit jaar geopend tot 7 november. Ook dit jaar keren de Schaurigen Altweibernächte terug, waarbij griezelervaringen geopend worden.

 

Op vrijdag 22 en zaterdag 23, 29 en 30 oktober, van 18.30 uur tot 21.30 uur, wordt het eng in Tripsdrill. Voor de 8ste keer op rij vinden de Schaurigen Altweibernächte plaats in samenwerking met MaisMaze eV. Als het donker wordt, komen de enge wezens tot leven. Zij halen kattenkwaad uit in de Horrorlabyrinthen.

 

Fluch der Klinge

Nieuw dit jaar is Fluch der Klinge. Er hangt een vloek boven het kasteel van Rauhe Klinge. Het verandert in een nachtelijk toevluchtsoord wordt voor personages uit de donkere Zwabische bossen.

Dare To

In het horrorlabyrint Dare to! beleven moedige gasten het verloop van huwelijksaanzoek tot huwelijksnacht vanuit het perspectief van een hulpeloze bruid in 2021.

Erntet Furcht (oogst angst)

Het derde en volgens MaisMaze eV het meest gruwelijke horrorlabyrint heet Erntet Furcht. Dit spookhuis brengt je naar een verlaten schuur aan de rand van het park, waarover al heel wat vreemde verhalen verteld werden…

Avondbezoek

Tijdens deze dagen kan je vanaf 18u ook een avondticket kopen aan € 16. De achtbanen G´sengte Sau, Mammut en Karacho zorgen voor nachtelijk rijplezier. Ook kindergebied Sagewerk en de attractie Heisser Offen blijven geopend.

 

Bron en foto: Erlebnispark Tripsdrill