WEDSTRIJD: Win 4 gratis tickets voor Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne

Themeparkfreaks en VakantieVeilingen hebben de handen in elkaar geslagen en geven 2 keer 4 gratis tickets weg voor de Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne. Deze tickets kunnen zomaar voor jou en je vrienden zijn want iedereen kan meedoen met de wedstrijd.

 

Plopsaland De Panne is gelegen in de West-Vlaamse deelgemeente Adinkerke aan de Belgische kust. Het pretpark van de Plopsa Group heeft verschillende leuke attracties zoals de pas geopende rollercoaster The Ride to Happiness by Tomorrowland, een spectaculaire achtbaan met draaiende karretjes die ook nog eens lanceringen bevat en waarbij je overkop gaat tijdens de rit. Volledig uniek in Europa! Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke attracties voor het hele gezin, denk maar aan de achtbanen Anubis of Heidi The Ride, het Bos van Plop, de SuperSplash, de K3 Roller Skater en de DinoSplash.

Op zondag 26 september 2021 komen Samson & Marie naar Plopsaland De Panne en geven ze daar een spetterend optreden. Jij en je familie of vrienden kunnen nu helemaal gratis en voor niets van deze leuke dag genieten want Themeparkfreaks en VakantieVeilingen geven 2 keer 4 gratis tickets weg. Het enige wat je hoeft te doen is de drie antwoorden op de wedstrijdvragen correct te beantwoorden. Stuur ons de antwoorden op de vragen en schiftingsvraag per email door voor zondagavond 12 september om 18u00 en met een beetje geluk ga je op zondag 26 september met 4 personen gratis naar de Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne.

 

Wedstrijdvragen:

  • Wie is het vriendinnetje van Samson?
  • In welk jaar opende de achtbaan Anubis The Ride?
  • Wat is de hoogste attractie van Plopsaland De Panne?

 

Schiftingsvraag:

  • Hoeveel deelnemers aan deze wedstijd zullen alle vragen correct hebben ingevuld?

 

Prijs:

  • 4 gratis tickets + parkingticket voor de Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne: op zondag 26 september 2021.

 

Hoe meedoen?

  • Stuur ons een email met de antwoorden op de drie wedstrijdvragen en schiftingsvraag
  • Emailadres: wedstrijd@themeparkfreaks.eu
  • Deadline inzending: zondagavond 12 september 2021 om 18u00

https://bit.ly/Themeparkfreaks-PlopsaDePanne