WEDSTRIJD: Win 4 gratis tickets voor Plopsa Coo

Themeparkfreaks en VakantieVeilingen hebben de handen in elkaar geslagen en geven 2 keer 4 gratis tickets weg voor Plopsa Coo. Deze tickets kunnen zomaar voor jou en je vrienden zijn want iedereen kan meedoen met de wedstrijd.

 

Plopsa Coo is gelegen in Stavelot in de Waalse provincie Luik in België. Het pretpark van de Plopsa Group heeft verschillende leuke attracties zoals twee rollercoasters, een starflyer, rodelbanen, waterglijbanen en een wildwaterrivier. Er is ook een zetellift die bezoekers meeneemt naar een uniek uitzicht over de regio op 220 meter hoogte. Als extra troef is Plopsa Coo gevestigd aan de watervallen van Coo van de rivier Amblève, een van de hoogste watervallen van België.

Jij en je familie of vrienden kunnen nu helemaal gratis en voor niets van dit leuke pretpark genieten want Themeparkfreaks en VakantieVeilingen geven 2 keer 4 gratis tickets weg. Het enige wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom je zo graag Plopsa Coo zou willen bezoeken. Stuur ons per email jouw reden door voor zondagavond 5 september om 18u00 en met een beetje geluk ga je op zondag 12 september met 4 personen gratis naar Plopsa Coo.

 

Prijs:

  • 4 gratis tickets + parkingticket voor Plopsa Coo op zondag 12 september 2021.

 

Hoe meedoen?

  • Stuur ons een email met de reden waarom jij graag naar Plopsa Coo wilt gaan
  • Emailadres: wedstrijd@themeparkfreaks.eu
  • Deadline inzending: zondagavond 5 september 2021 om 18u00