Heide Park viert op eigen wijze Oktoberfest

Het grootse Oktoberfest in München werd dit jaar helaas weer afgelast. Ondanks dit sombere nieuws organiseert het Duitse Heide Park een eigen versie van het bekende oktoberse volksfeest, en dat onder de noemer O’zapft is! Meefeesten kan van 18 september tot en met 26 september 2021.

 

De Dirndl mag alsnog uit de kast gehaald worden en de lederhosen mogen opnieuw gestreken worden. Ook al gaat het grote Oktoberfest dit jaar opnieuw niet door, toch kan men het bierfestijn alsnog met grote teugen beleven in Heide Park. Het evenement zal bijna net zo leuk worden als het echte Oktoberfest. Om die sfeer te scheppen zal het park een rustieke taverne onderdompelen in de traditionele wit-blauwe kleuren.

Het park belooft dat hun eigen Big Loop-achtbaan je bijna de Olympia Looping zal doen vergeten. Voor dit event zal ook de parkmascotte Wumbo een gepaste outfit aantrekken en meet-and-greets houden. Tijdens de weekends wordt er ook voor live muziek gezorgd.