Fotoalbum: Parc du Bocasse – augustus 2021

Op 1 juli 2021 opende het Franse Parc du Bocasse de nieuwe achtbaan Orochi. Hoog tijd dat Themeparkfreaks Bob en Benjamin deze gingen uittesten. Orochi bleek een bijzonder pittig en leuk baantje te zijn, maar ook de rest van het park vinden wij best gezellig en leuk. Dit park lijkt uit twee delen te bestaan, het eerste is gelegen aan de parking en staat in een dinosaurus-thema. Hier vind je behalve Orochi ook nog de Spinning Coaster Jurassic Twister en een Log Flume. Voor de rest van het park moet je via een brug naar de andere kant van een openbare weg. In dat “oudere” gedeelte kan je de meeste attracties vinden. Hoogtepunt hier is zonder twijfel de Soquet achtbaan Fort d’Odin, die sinds enkele jaren een Viking-thema kreeg. Je kunt hier ook nog twee kleine baantje vinden met Gonzales en Pirate’s Coaster. Een andere must-do is de darkride Apiland. Hier treed je binnen in een bijennest en zie je hoe deze beestjes, als in een fabriek honing maken.