Plopsa-parken krijgen eigen Monopoly

Nadat parken zoals de Efteling, Heide Park en Energylandia hun eigen Monopoly-versie kregen is het nu de beurt aan de Plopsa-parken. Monopoly Plopsa zal dus volledig in het teken staan van alle Plopsa-parken. Je zal dus volgend jaar zelf de Supersplash of Ride to Happiness kunnen kopen of zelf het Plopsa Hotel bouwen.

 

De Plopsa-group heeft enkele dagen geleden bekendgemaakt dat ook zij hun eigen Monopoly-spel krijgen. Parken zoals de Efteling of Gardaland gingen hun al voor, maar nu krijgen ook de Plopsa-fans de kans om attracties zoals de Supersplash te kopen. Het is de bedoeling dat deze Monopoly alle leuke elementen en attracties uit de Plopsa-parken zal bundelen.

Het park maakte dit nieuws zelf bekend via een filmpje op sociale media. Zo is te zien dat mr. Monopoly in het park rondloopt om het nieuwe spel te promoten. Fans kunnen ook stemmen in een poll welke attractie er zeker op het spelbord moet komen. Zo kan je kiezen uit attracties in Plopsaland De Panne, maar ook uit Plopsa Coo. In het spel zelf zullen alle Plopsa-parken terug te vinden zijn, ook de parken die nog in opbouw zijn zoals Majaland Praha in Tsjechië.

Het spel zal 50 euro kosten en komt volgend jaar in de zomer uit. Via Monopolyplopsa.be kun je alvast jouw exemplaar reserveren.

 

 

 

Bron: Plopsa

Foto: Steve van den Kerkhof