Plopsa Hotel officieel erkend als 4-sterren superior hotel

Onlangs werd het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne erkend als ‘4-sterren superior hotel’, een erkenning en comfortclassificatie voor toeristische logies, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen. Het allereerste hotel van de Plopsa Group, dat zich vlak naast Plopsaland en Plopsaqua bevindt telt 117 spectaculaire themakamers en kon sinds mei dit jaar, na lang wachten, de deuren eindelijk voor het grote publiek openen.

 

Na lang wachten kon het toonaangevende Plopsa Hotel op 7 mei eindelijk de deuren openen. Al snel werd de populariteit duidelijk, met bijna dagelijks een maximale bezetting. Het hotel telt 117 themakamers, waarvan 11 suites met een doorgedreven thema van onder andere Samson & Marie, Piet Piraat, Kabouter Plop, Bumba en Mega Mindy en 10 neutrale luxesuites, voorzien van alle ruimte, weelde en comfort. Daarnaast telt het Plopsa Hotel een ruim restaurant ‘Le Grand Buffet’ met aanpalend buitenterras, twee cocktailbars, drie hedendaagse vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten, een ondergrondse parking en impressionante foyer.

 

Nu draagt het hotel dan ook de titel van ‘4-sterren superior hotel’ met bijhorend, officieel erkenningsschild dat aan de gevel prijkt. “Het is de kers op de taart voor al het harde werk dat we de afgelopen maanden en jaren verricht hebben. Daarnaast is het toch ook een soort van kwaliteitslabel dat het vertrouwen bij onze gasten en potentiële gasten wekt. ”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

 

Met de bouw van het Plopsa Hotel zette de Plopsa Group haar eerste stappen in de hotelbranche. Een eigen hotel sloot dan ook uitstekend aan op de groeiambitie om uit te groeien tot een all-weather meerdaagse bestemming. De kamerprijzen zijn telkens inclusief parking, een uitgebreid ontbijtbuffet, ongelimiteerde toegang tot zowel Plopsaland De Panne en/of Mayaland Indoor als Plopsaqua De Panne tijdens het verblijf en een luxueus avondbuffet.